Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Delhez

naam:Delhez
email:petra.delhez@sabobo.nl
geslacht:vrouw
roepnaam:Petra
voorletters:P.A.D.M.
adres privé:Ierlandlaan 36
postcode privé:2713. hm
plaats privé:Zoetermeer
bedrijfsnaam:Sabobo Mediation & Coaching
adres:Ierlandlaan 36
postcode:2713. hm
plaats:Zoetermeer
telefoon:0858771598
gsm:0645358328
lid van:NMv
website:www.sabobo-mediation.nl
profiel:SABOBO MEDIATION & COACHING KRIJGT IN BEWEGING WAT VAST ZIT

Steeds meer conflicten of geschillen tussen partijen, worden geregeld door middel van bemiddeling, ook wel mediation genaamd. Het betreft oplossingen die – voorheen – vaak via advocaten en rechters werden beslist. De mediator doet geen uitspraken, dat doen alleen de partijen zelf.

Sabobo Mediation & Coaching begeleidt op professionele wijze gesprekken van partijen en eventueel daaruit voortvloeiende onderhandelingen, zodat de partijen zèlf tot voor hen acceptabele oplossingen voor hun conflict kunnen komen.

Voordelen Mediation
Mediation kent enkele grote voordelen: het traject is kort, de kosten zijn relatief laag en de oplossing (vastgelegd in een Vaststellingsovereenkomst en bij een scheiding in een Convenant) is duurzaam en bevredigend voor alle partijen (win-win situatie).

Sabobo Mediation & Coaching biedt die noodzakelijke ondersteuning. Wij beschikken over alle benodigde certificaten. Middels trainingen houden wij ons voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sabobo Mediation & Coaching helpt u op een snelle, vakkundige en gestructureerde manier uit uw conflict
Arbeidsconflicten
Ontslagzaken
Ziekteverzuim

Sabobo Mediation & Coaching biedt een luisterend oor en staat daarbij open voor uw gelijk
Echtscheiding
Familieconflicten
Zakelijke conflicten

Gesubsidieerde mediations
Sabobo Mediation & Coaching werkt ook op toevoegingsbasis, de zogenaamde gesubsidieerde mediations. Deze optie is afhankelijk van inkomens- en vermogenspositie. Sabobo Mediation & Coaching neemt met u de mogelijkheden door.

Werkgebied
Sabobo Mediation & Coaching komt op verzoek aan huis in heel Nederland..

Natuurlijk kunt u ook op het kantoor van Sabobo Mediation & Coaching op neutraal terrein samen tot een oplossing komen. De koffie staat klaar.

Petra Delhez is MfN Registermediator, MfN Peer Reviewer, aangesloten bij Mediators Collectief, Juripax gecertificeerd Online mediator, ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand (RvR), Geaccrediteerd Familiemediator, gespecialiseerd arbeidsmediator en werkt ook op toevoegingsbasis (de zogenaamde gesubsidieerde mediations).

Wilt u weten hoe Sabobo Mediation & Coaching u kan helpen bij het voorkomen of oplossen van conflicten, neem dan vrijblijvend contact op.

U wordt er zeker wijzer van!
gevolgde opleiding:Mediation Trainingsinstituut MTi
foto:
logo: