Put - van Hooijdonk

fax:0402222717
lid van:NMv
website:www.courconsult.nl
profiel:Als Arbeids- en Organisatiepycholoog ben ik vooral actief in arbeidsconflicten (zowel reïntegratie- als exitmediations), bestuursrechtelijke conflicten en conflicten tussen (huis)artsen en patiënten. Dit doe ik met name binnen het werkveld van de overheid, onderwijs en huisartsenzorg.
Ik ben NLP-practitioner en bedenker/ontwikkelaar van het mediationspel Mediant®. Hiermee heb ik een manier gevonden om in organisaties de drempel naar Mediation te verlagen. Ik ben bestuurslid van de Mediators Vereniging Brabant (MVB), vraagbaak Opbouw Eigen Bedrijf voor de NMv en gasttrainer bij het Mediation Trainingsinstituut.