Kieft

gsm:0628072506
lid van:NMv
website:www.kieftmediation.nl
profiel:Ik ben een mediator die empathisch is, maar boven de partijen blijft staan. Ik ben niet bang voor emoties in het mediationproces. Iedere emotie onthult iets over een drijfveer of motief in iemands bestaan. Emoties verwijzen daarom vaak naar de kern van een conflict.

Als mediator zie ik mijzelf vooral als gespreksleider en begeleider. Ik neem het probleem niet over en los het niet op. Door mijn gestructureerde aanpak, aandacht, respectvolle benadering en oprechte interesse in mensen ontstaat er een veilige sfeer waarin conflictpartijen zich gehoord voelen en zich niet langer hoeven te manifesteren in verharde standpunten, maar op zoek kunnen gaan naar hun werkelijke belangen en behoeften.

Ik richt mij in eerste instantie op onderwijs en familieconflicten, zoals echtscheidingen.
Maar ook in andere conflicten wil ik mijn meditationvaardigheden graag inzetten om u te helpen bij uw conflictoplossing. Denk aan samenwerkingsconflicten, arbeidsconflicten, familieproblemen, conflicten in vereniging of kerk.

Naast het bemiddelen bij conflicten vind ik het heel belangrijk om mensen en organisaties instrumenten en vaardigheden aan te reiken waarmee ze op een constructieve manier met conflicterende belangen kunnen omgaan. Zodat een belangentegenstelling geen conflict wordt.
gevolgde opleiding:Hogeschool Leiden
foto: