Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Bruls

naam:Bruls
email:Bruls@advocatenkantoorexaten.nl
geslacht:man
roepnaam:Rob
voorletters:P.H.R.
bedrijfsnaam:Advocatenkantoor Exaten
adres:Rijksweg 4
postcode:6095 NB
plaats:Baexem
telefoon:0475453957
fax:0475453958
website:http://www.advocatenkantoorexaten.nl
profiel:Advocatenkantoor Exaten is een jong en relatief klein kantoor, dat zich kenmerkt door veel aandacht voor de individuele cliënt, zowel particulier als zakelijk. Persoonlijk contact en duidelijke communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. We spreken de taal van de cliënt. Dit uit zich zowel door het feit dat wij in staat zijn Uw juridische situatie in heldere en begrijpelijke taal aan U te presenteren, maar ook doordat het mogelijk is de besprekingen op een ongedwongen wijze, desgewenst in het dialect, te voeren.

Rob Bruls is advocaat en mediator. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de rechtshulpverlening. Na zijn studie was hij eerst werkzaam als advocaat met een algemene praktijk in het arrondissement Maastricht. Daarna heeft hij zich als senior-jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar gespecialiseerd in onder meer arbeidsrech, amtnearenrecht en sociale zekerheid. Sinds 2006 is hij na het volgen van een opleiding ook werkzaam als mediator.
gevolgde opleiding:Mediation & training Network The Lime Tree B.V.
foto:
logo: