Beukering-Michielsen

fax:040244308
lid van:MVZ
website:www.claassenadvocaten.nl
profiel:In mei 1982 werd ik beedigd als advocaat. sindsdien ben ik werkzaam geweest in de regio Eindhoven en heb mij vanaf het begin bezig gehouden met familierecht. Sinds 1995 ben ik ook actief als mediator op dat terrein en lid geworden van de vFAS (Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars)www.vFAS.nl. Bij die vereniging heb ik mijn opleiding als mediator gevolgd.
Naar mij overtuiging heeft in familiezaken mediation de voorkeur boven procederen omdat daarin de kans bestaat een duurzame oplossing te bereiken. Dat lukt meestal niet in een procedure. Omdat ik op de hoogte ben van de juridische aspecten van familiezaken en daarin meer dan 25 jaar ervaring heb, kan ik in de mediation ook voorlichting geven op dat terrein.
Ik voel mij betrokken bij mijn klanten. Naar mijn mening zijn zij er ook bij gebaat dat ik duidelijk ben over wat zij van mij kunnen verwachten. Die duidelijkheid wil ik hen graag bieden.