Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Ouden, den; Gecertificeerd MfN-registermediator

naam:Ouden, den; Gecertificeerd MfN-registermediator
email:info@denoudenconsult.nl
geslacht:vrouw
roepnaam:Marieke
voorletters:dr. M.D.
tussenvoegsel:den
adres privé:Willem Alexanderplein 10
postcode privé:5271. AR
plaats privé:Sint-Michielsgestel
bedrijfsnaam:Den Ouden Consult
adres:Willem Alexanderplein 10
postcode:5271. AR
plaats:Sint MIchielsgestel
telefoon:0735516679
gsm:0644104081
lid van:NMv
website:info@denoudenconsult.nl
profiel:Als u een mediator zoekt voor conflicten in een organisatie of bij een scheiding, met een heldere aanpak, die snel en eventueel ook buiten de gewone kantooruren beschikbaar is, bent u bij mij aan het goede adres. Meestal is binnen een week een eerste afspraak mogelijk. Ik werk vanuit de regio Den Bosch en ook in Amsterdam en omgeving.
Mijn specialismen zijn arbeid (m.n. conflicten die te maken hebben met onheuse bejegening, ziekte of functioneren), (echt)scheiding en leverancier-consumentproblemen incl. gezondheidszorg.
Mijn uitgangspunt: als twee partijen er samen uit willen komen zonder (evt. opnieuw) de gang naar de rechter te maken, zal ik er alles aan doen om u te helpen dat voornemen uit te voeren. Ik zorg er voor dat u samen gemakkelijker tot afspraken komt. We zoeken samen naar een oplossing waar u beiden mee kunt leven. Dat spaart tijd, geld en voorkomt negatieve emoties.

Ik ben dr. Marieke den Ouden, medisch bioloog en sociaal en organisatiepsycholoog met een postdoctorale specialisatie Arbeid & Gezondheid. Ik ben gecertificeerd registermediator MfN, specialisatie Familie en heb ook de specialisatieopleiding voor arbeidsconflicten afgerond. Ik werk als rechtbankmediator.Naast mijn werk als mediator werk ik als psycholoog/consultant voor organisaties (zowel profit als non profit), als toezichthouder en als bedrijfspsycholoog voor en met individuen en ben ik sinds ca 30 jaar verbonden aan de Universiteit Utrecht. Ik werk in mijn eigen bedrijf Den Ouden Consult (zie www.denoudenconsult.nl) en regelmatig werk ik samen met anderen (zie www.bedrijfspsychologen.com). Ik doe regelmatig mediations samen met collega's om mijn vaardigheden aan te scherpen.

Heeft u vragen, belt u mij dan alstublieft of stuur een mailtje.

Dr. Marieke den Ouden
gevolgde opleiding:Merlijn Training & Advies
foto:
logo: