Vleeshouwers

postcode:6042 CR
plaats:Roermond
gsm:06-4981869
profiel:Eind 2008 heb ik bij het MTI de opleiding tot mediator gevolgd en vanaf 2009 sta ik geregistreerd als mediator in het NMI-register.
In 2010 heb ik me aangesloten bij de Vereniging van Mediators in de Gezondheidszorg (VMG). (Zie ook www.vmglimburg.nl).
Naast mijn mediation-activiteiten werk ik als personeelsfunctionaris in de gezondheidszorg. Vanaf 2004 binnen een GGZ-instelling en daarvoor 7,5 jaar binnen een instelling voor verstandelijk gehandicapten.
Vanaf 2009 ben ik daarnaast actief als buurtbemiddelaar.
Voor nadere informatie kunt u natuurlijk altijd bellen.
gevolgde opleiding:Mediation Trainingsinstituut MTi
foto: