Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Bronkhorst-COMEO [Mfn-NIP]

naam:Bronkhorst-COMEO [Mfn-NIP]
email:info@comeo.nl
geslacht:vrouw
roepnaam:Carla
voorletters:C.E.
adres privé:Orleanshof 28
postcode privé:5627LP
plaats privé:Eindhoven
bedrijfsnaam:COMEO-Coaching Mediation Opportunities
adres:Orleanshof 28
postcode:5627LP
plaats:Eindhoven
werkterrein:5
gsm:0614815196
lid van:MVZ
website:www.comeo.nl
profiel:De psychologe van COMEO is vanwege haar beroepsachtergrond deskundig in communicatie en onderlinge relaties. Dit kan belangrijk zijn bij allerlei soorten conflicten. De belangen zijn vaak groot en de kosten aanzienlijk. Emoties kunnen dan ook hoog oplopen en rust voor alle partijen essentieel. De psycholoog-mediator is bij uitstek geschikt om u te helpen emotionele rust te hervinden, het conflict te de-escaleren en gezamenlijk een oplossing te vinden, zodat een win-win situatie kan ontstaan voor beide partijen.

Als psycholoog- mediator heeft Carla Bronkhorst een specialisatie gevolgd als Arbeidsmediator, Personen- en familierecht Mediator (www.nmi-mediation.nl) en als Forensisch Mediator ( www.forensischemediation.nl).

Een Forensisch Mediator wordt benoemd door de rechter om op te treden als Deskundige in een rechtszaak en om nader onderzoek te doen bijvoorbeeld een onderzoek naar ouderschap na echtscheiding..
gevolgde opleiding:Merlijn Training & Advies
foto:
logo: