Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Berg

naam:Berg
email:vandenberg@legaltree.nl
geslacht:man
roepnaam:Marc
voorletters:M.
tussenvoegsel:van den
adres privé:Roverbruidegom 41
postcode privé:5629. KT
plaats privé:Eindhoven
bedrijfsnaam:Legaltree advocaten
adres:Roverbruidegom 41
postcode:5629. KT
plaats:Eindhoven
telefoon:040-2486912
gsm:0657561133
fax:040-2486714
lid van:MVZ
website:www.legaltree.nl
profiel:Ik ben sinds 1991 advocaat. Na partner te zijn geweest bij twee grotere kantoren, heb ik mij sinds mei 2010 zelfstandig gevestigd. Ik maak deel uit van Legaltree, een vernieuwend netwerk van zelfstandig gevestigde advocaten, die allen vanuit hun eigen specialisme op een hoog niveau actief zijn in de advies- en procespraktijk.

Ik heb mij gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsopvolging, fusies & overnames, joint ventures, commerciële samenwerkingsverbanden en andere ondernemingsrechtelijke aangelegenheden, zoals aandeelhoudersgeschillen en (bestuurders)aansprakelijkheid. Cliënten en doelgroep zijn (middelgrote) ondernemingen en instellingen. Ik werk met veel plezier vaak en nauw samen met andere professionals, zoals fiscalisten, accountants en corporate finananceadviseurs. Ook adviseer ik op aanpalende gebieden, zoals corporate governance en financieringsvraagstukken.

Naast mijn brede ervaring als adviseur heb ik ruime expertise in de procespraktijk, onder andere als raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof 's-Gravenhage.

Ik ben lid van diverse (specialisatie)verenigingen, waaronder de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht, de Vereeniging "Handelsrecht", de Vereniging Corporate Litigation, de Dutch Corporate Finance Association en het Nederlands Centrum voor Directeuren.
gevolgde opleiding:Merlijn Training & Advies
foto:
logo: