Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Gonny van Tussenbroek

naam:Gonny van Tussenbroek
email:Gonny@turn-over.net
geslacht:vrouw
roepnaam:Gonny
voorletters:G.J.
tussenvoegsel:van
adres privé:Honingbij 24
postcode privé:5692. ve
plaats privé:Son en Breugel
bedrijfsnaam:Turn Over (Mediation & Coaching)
adres:Honingbij 24
postcode:5692. VE
plaats:Son en Breugel
telefoon:0499 324 328
gsm:06 216 777 8
lid van:NMv
website:www.turn-over.net
profiel:Gonny is geboren in Rotterdam (1962) en woont vanaf 1993 in het zuidoosten van het land. Van 1979 tot 1995 was zij werkzaam in de verzekeringsbranche in diverse functies. Van 1995 tot en met 2011 was zij directeur/eigenaar van een middel groot Call Center. Vanaf 2012 is zij Mediator en heeft zij zich verder ontwikkeld tot business counselor.

Vanuit haar positie als werkgever en haar vroegere ervaring als werknemer zag ze hoe problemen rondom "mis"communicatie ontstonden en hoe daar mee werd omgegaan. Daarom is zij zich gaan ontwikkelen als business counselor. Een business counselor is opgeleid om binnen bedrijven te counselen waarbij er kennis over het bedrijfsleven bestaat en niet alleen vanuit de theorie maar in haar geval ook vanuit haar ruime praktijkervaring.

Inmiddels heeft Gonny haar (NMI) Mediation studie afgerond, inclusief de specialisaties Familie- en ArbeidsMediations en heeft zij haar certificaat als vertrouwenspersoon (LVV) behaald. Ook heeft zij diverse coachtrainingen gedaan. Momenteel volgt zij een psychosociale HBO-opleiding.
gevolgde opleiding:Caleidoscoop Leertrajecten
foto:
logo: