Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Mos

naam:Mos
email:tessademos@vdb-law.nl
geslacht:vrouw
roepnaam:Tessa
voorletters:T
tussenvoegsel:de
adres privé:Koningin Julianalaan 6
postcode privé:5582. jv
plaats privé:Waalre
bedrijfsnaam:VDB advocaten notarissen
adres:Eindhovenseweg 126
postcode:5582. hw
plaats:Waalre
telefoon:040-221 50 1
fax:0)40 - 221 4
lid van:MVZ
website:www.vdb-law.nl
profiel:Ik ben geboren in Den Haag en studeerde in 2004 af als juriste. Als specialisatie koos ik voor arbeids- en sportrecht. Daarnaast heb ik de studie Master European Labour Law gevolgd. In 2005 ontving ik uit handen van de KNVB namens de wereldvoetbalbond FIFA een FIFA Players Agent-licentie. Ik heb toen mijn eigen kantoor voor contractbemiddeling van voetballers en hockeyers opgericht. Tijdens mijn dienstverband van 5 jaar bij kantoor Hermanides Advocaten in Eindhoven heb ik via het algemeen verbintenisrecht een brede juridische ervaring kunnen opdoen.

Mijn landelijke belangstelling in de zaken- en sportwereld komt tot uiting door mijn directe verbintenis met uiteenlopende businessclubs en sportverenigingen. Hier vind ik mijn energie, ontmoet ik tal van interessante en boeiende mensen en ‘werk’ ik op een zeer natuurlijke, vrijblijvende manier aan mijn huidige netwerk. Daarnaast ben ik secretaris van de tennisvereniging ELTV (www.eltv.nl). Zelf ben ik ook actief op de tennisbaan en vervul ik diverse nevenfuncties binnen de sportwereld. Ik ben lid van de Vereniging voor Sport en Recht. Zo weet ik precies wat er speelt binnen de sportwereld. Spontane ontmoetingen groeien regelmatig uit tot uitdagende opdrachten. Mijn maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting door mijn lidmaatschap bij de Rotary International te Eindhoven.

In 2011 heb ik me als advocaat aangesloten bij Claassen Advocaten in Eindhoven. Hier heb ik me verder kunnen specialiseren op het gebied van arbeidsrecht, erfrecht, vastgoed- en huurrecht. Ik ben specialist huurrecht en lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Bovendien ben ik lid van de Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ). Daarnaast focus ik me ook op het erfrecht. De basisopleiding tot mediator heb ik inmiddels afgerond en kan ik aan de slag als mfn registermediator.
Ik ben ook aspirant-lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN). Sinds september 2013 ben ik samen met mr Cory van Eerdenburg gestart met ons eigen kantoor: Van Eerdenburg De Mos advocatuur & mediation.

Mijn stijl
De sportwereld en advocatuur is een interessant terrein. Hierdoor heb ik mijn kennis en ervaring stevig kunnen uitbouwen. Ik sta daarbij sterk in mijn schoenen. Vanuit dit stevige fundament heb ik geleerd dicht bij mijn eigen normen en waarden te blijven. Als iemand mij raakt, ontstaat er een natuurlijke drive om de zaak – binnen de bestaande mogelijkheden – tot een optimaal resultaat te begeleiden. Ik ga verder waar menig advocaat zou stoppen. Dat is mijn kracht. Keihard werken voor één resultaat: mijn tevreden cliënten. Dat geeft me echt energie!
gevolgde opleiding:Merlijn Training & Advies
foto:
logo: