Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Vicky Giltjes - RvR bevoegd en MfN Registermediator

naam:Vicky Giltjes - RvR bevoegd en MfN Registermediator
email:info@bureauluister.nl
geslacht:vrouw
roepnaam:Vicky
voorletters:V.
adres privé:Bleijdenhoeksestraat 11
postcode privé:4725. TA
plaats privé:Wouwse Plantage
bedrijfsnaam:Bureau Luister
adres:Bleijdenhoeksestraat 11
postcode:4725. TA
plaats:Wouwse Plantage
telefoon:0610985379
gsm:0610985379
fax:n.v.t.
lid van:NMv
website:www.bureauluister.nl
profiel:Bureau Luister is opgericht door mij, Vicky Verpaalen-Giltjes, vanuit een intrinsiek geloof dat ik in staat ben om mensen en organisaties weer in beweging te krijgen wanneer dit in veel gevallen onmogelijk lijkt.

In mijn loopbaan in diverse operationele-, en leidinggevende functies binnen het bedrijfsleven en bij diverse grote conferentiecentra, kwamen steeds een aantal elementen terug; communicatie, inlevingsvermogen, zorgzaamheid, respect voor het individu, diepgaand, resultaatgericht en bovenal het contact met mensen. Door het samenvoegen van al deze elementen heb ik gemerkt hoe waardevol deze geweest zijn voor mijn functioneren. Ook in mijn privéleven weet ik deze elementen nu enorm te waarderen. Door bewust te worden van mijn kwaliteiten heb ik heel bewust gekozen voor het beroep van Mediator, Coach en Trainer. Ik weet dat ik verschil kan maken in een ogenschijnlijk uitzichtloze situatie. Dit bespaart veel leed, zowel psychisch-, als fysiek, energie, tijd en geld.

Aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand, mediation met toevoeging mogelijk.
foto:
logo: