Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Arie Haasnoot

naam:Arie Haasnoot
email:arie@haasnootmediation.nl
geslacht:man
roepnaam:Arie
voorletters:A
adres privé:Biezendreef 34
postcode privé:4645. GA
plaats privé:Putte
bedrijfsnaam:Haasnoot Mediation
adres:Biezendreef 34
postcode:4645. GA
plaats:Putte
telefoon:0164-604750
gsm:06-24693847
lid van:NMv
website:www.haasnootmediation.nl
profiel:Arie Haasnoot is na een bestuursjuridische opleiding (afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht) langdurig werkzaam geweest bij de gemeentelijke overheid. Eerst als beleidsambtenaar en manager op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en later als gemeentesecretaris van de gemeenten Oud en Nieuw Gastel, Oosterhout en Bergen op Zoom. Vanaf 2009 zet Arie zich in als ZZP-er op het gebied van ambassadeurschap gemeenten, interim-advies en coaching. In zijn vrije tijd is Arie actief in bestuurderswerk, in het verleden als toezichthouder van een zorginstelling en voorzitter van een erfgoedvereniging, en op dit moment in diverse functies binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Ook is Arie vrijwilliger in buurtbemiddeling.
Ervaringen in zijn loopbaan, zijn persoonlijke leven en zijn werk als vrijwilliger hebben Arie gebracht tot de keuze voor het vak van mediator. In 2014 is Arie gestart als MfN-geregistreerd mediator (na de basisiopleiding, inclusief coaching, ook de specialisatieopleidingen mediation bij de overheid, arbeidsmediation, inclusief exit-mediation, en familiemediation). Zijn bedrijf heet Haasnoot Mediation, zie www.haasnootmediation.nl. Woonachtig in Putte (N-B), heeft Arie initiatief genomen tot oprichting van het Mediationhuis West-Brabant Zeeland, zie www.mediationhuis.nl. Arie is actief op de gebieden arbeid, overheid, familie, woonomgeving en samenwerking in vrijwilligersorganisaties, w.o. kerk. Door de brede deskundigheid van collega’s binnen het Mediationhuis kan op elk gebied aanvullende ondersteuning worden aangeboden.
gevolgde opleiding:Mediation & training Network The Lime Tree B.V.
foto:
logo: