Andre

email:richard.gho@loyensloeff.com
geslacht:man
roepnaam:Andre
profiel:Andre van der Kolk (andre.van.der.kolk@loyensloeff.com) is op 29 december 2017 overleden. Ik zie op de website geen contactmogelijkheid anders dan deze. Ik zag in zijn mailbox uw onderstaande mail. Hierbij het verzoek zijn gegevens uit uw systeem te verwijderen.
Vriendelijke groet,
Richard Gho
Loyensl & Loeff N.V.
richard.gho@loyensloeff.com

From: Mediatorsvereniging Zuid [mailto:NOREPLY@mediatorsverenigingzuid.nl]
Sent: donderdag 1 maart 2018 18:41
To: Andre van der Kolk
Subject: Betalingen MVZ lidmaatschap en of kosten deelname aan MVZ Intervisiegroepen

Beste Collegae MVZ Mediators,

Ter informatie het volgende. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de MVZ op donderdag 25 januari 2018, zijn vier nieuwe MVZ Bestuursleden benoemd.

De Voorzitter, de Secretaris en 2 Bestuursleden. Alleen de Penningmeester ontbrak nog, zodat ik die taak nog even voor mijn rekening heb genomen, als Penningmeester MVZ ad interim.

Hierbij vraag ik aandacht voor de betalingen voor het lidmaatschap MVZ en de betalingen voor deelname aan de MVZ Intervisiegroepen.

Beiden kosten moeten door de MVZ leden per januari van elk nieuw jaar betaald worden.