Sofie van Kessel-Schobre

gsm:0624421244
lid van:NMv
website:www.mediationzuid.nl
profiel:Van nature pik ik makkelijk emotionele signalen op die net onder de oppervlakte verborgen liggen.
Omdat 'luisteren' bij mij een extra dimensie krijgt, kom ik snel tot de kern.

Voordat ik mediator werd, ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest binnen het bedrijfsleven, waarbij ik de laatste jaren leiding gaf aan een 20-tal personeelsleden.

Vanwege de specifieke branche waarin dit bedrijf opereerde, ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van arbeidsrecht en zakelijke dienstverlening en draag ik daarnaast kennis van bestuurlijke trajecten.

Vanuit een passie voor menselijk gedrag help ik anderen bij het verbeteren van de kwaliteit van de onderlinge interactie en communicatie, zodat partijen gezamenlijk het conflict duurzaam kunnen oplossen.
gevolgde opleiding:Merlijn Training & Advies
foto: