Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Willemien van de Wouw

naam:Willemien van de Wouw
email:info@wiwo-hradvies.nl
geslacht:vrouw
roepnaam:Willemien
voorletters:W.J.
tussenvoegsel:van de
adres privé:Pastoorspaadje 3
postcode privé:5066. ES
plaats privé:Moergestel
bedrijfsnaam:WiWo HR advies
adres:Pastoorspaadje 3
postcode:5066. ES
plaats:Moergestel
gsm:0651587868
lid van:MVZ
website:www.wiwo-hradvies.nl
profiel:In de afgelopen dertig jaar heb ik brede ervaring opgedaan op het gebied van personeel & organisatie binnen verschillende organisaties – vooral binnen het onderwijs. Ik ben een MfN- registermediator/arbeidsmediator en een creatieve en gedreven HR-professional die gaat voor verbinding. Eerlijk en helder communiceren is de basis voor succes.

Ik sta bij collega’s en opdrachtgevers bekend als iemand die de zaken op een geheel eigen manier aanpakt, flexibel is en succesvol ‘out of the box’ kan denken. Mijn adagium is dan ook: “Voor elk probleem bestaat een oplossing. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.” Door mijn ‘out-of-the-box’-aanpak ben ik in 2010 uitgeroepen tot winnaar van de HR Award Professional.
Het geeft mij energie om bruggen te bouwen tussen mensen waardoor we gezamenlijke doelen bereiken. Als ik slaag in mijn opdracht en partijen weer samen verder kunnen, geeft me dat voldoening.
foto:
logo: