Beste MVZ-leden,

We zijn blij dat we voor de MVZ-bijeenkomst op 29 mei a.s. Jeroen Recourt als spreker kunnen aankondigen! Hij zal zijn visie delen op het thema ‘Mediation 2.0′ en de toekomst van het vakgebied. Verdergaande professionalisering is naar zijn mening van groot belang. Hoe gaan we het kaf van het koren scheiden? Dit levert ongetwijfeld genoeg stof tot discussie.

Voorafgaand aan de presentatie houden we de Algemene Ledenvergadering (ALV).

Agenda ALV

• Welkom
  • Verslag ALV-vergadering januari jl.
  • Financiën en benoeming kascommissie (penningmeester)
  • Administratie en ledenbestand (secretaris)
  • PE-punten/intervisie/workshops
  • Visie toekomst MVZ
  • Rondvraag

Dinsdag 29 mei 2018
18.00 uur: Inloop en ontvangst
18.30 uur: Algemene Ledenvergadering
20.00 uur: Lezing Jeroen Recourt
21.00 uur: Afsluiting en borrel

Locatie: Entree:
Industrieweg 9c MVZ-leden gratis
5262 GJ Vught niet-leden (alleen lezing) €15,-

Deelname aan deze bijeenkomst geeft MVZ-leden recht op een waardebon voor deelname aan een MVZ-workshop naar keuze t.w.v. 2 PE-punten!!

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot uiterlijk 28 mei a.s. (per e-mail of telefonisch)

We ontmoeten jullie graag op 29 mei!
Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de MVZ

Esther Goethart
Jolanda Hellings
Hans Verbruggen
Diane van Heeswijk

Contactgegevens:
info@mediatorsvereniging.nl

Postadres:
5600 AW  Eindhoven

Korte profielschets Jeroen Recourt

Onder het motto ‘practice what you preach’ heeft Jeroen Recourt de stap gezet van rechter, via politicus, tot mediator.
Gedurende zijn periode in de Tweede Kamer heeft hij zich op verschillende vlakken sterk gemaakt voor nieuwe oplossingen binnen de rechtspraak, onder andere voor meer rechten voor slachtoffers, mediation in het strafrecht en bemiddeling bij vechtscheidingen.
Met zijn uitgebreide ervaring in de politiek en het recht kijkt hij vanuit verschillende perspectieven naar de ontwikkeling van mediation. Hij is een groot voorstander van verdere professionalisering van het vakgebied.
Naast mediator bij Schonewille & Schonewille is Jeroen Recourt voorzitter van het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg te Amsterdam en rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Amsterdam.