Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Workshops

'Keer een conflict om met de positieve escalatieladder'


MEDEDELING!:

DEZE WORKSHOP KOMT HELAAS TE VERVALLEN. ONDANKS DE HOGE WAARDERING BIJ DE TEASER OP 18 DECEMBER VORIG JAAR, IS HET AANTAL INSCHRIJVINGEN TOT EN MET VRIJDAGOCHTEND 20 MAART TE LAAG OM DE WORKSHOP DOOR TE LATEN GAAN. LEDEN DIE GEBOEKT HEBBEN WORDEN GEINFORMEERD EN KRIJGEN DIRECT HUN GELD TERUGGESTORT.


Loes Stam en Regi Melcherts bieden vele handreikingen hoe je een escalerend conflict kunt omdraaien en kunt komen tot een constructieve waardengedreven dialoog. De door Loes en Regi ontwikkelde Positieve Escalatie Methode biedt een rijkdom aan technieken en interventies om succesvol met (ernstig) opgelopen conflicten om te gaan. Loes en Regi gaven op 18 december vorig jaar bij wijze van introductie al een mooi inkijkje in deze methode. Die introductie werd door deelnemers gewaardeerd met een 9.6!

Iedereen kan nu overigens deelnemen, ook als u de introductie in december hebt gemist!

 

Kernvragen voor deze workshop:

1. Hoe leer je conflicten omdraaien van negatief naar positief?

2. Welke rol en mogelijkheden heeft de mediator daarbij?

3. Hoe voorkom je als mediator de valkuilen van coalitie en triangulatie?

4. Hoe vergroot je jouw vaardigheden in het oplossen van conflicten met behulp van systemisch werken?

 

Zie ook het artikel van Loes en Regi dat begin dit jaar verscheen in TC; op de homepagina van deze website vindt u pdf versie onder 4: Meer Informatie.

 

Voor deze workshop zijn bij de MfN 3 PE-punten 1A  aangevraagd.

 

Mr. Loes Stam, advocaat, mediator, forensisch mediator, crossborder mediator en eigenaar van Stam Reitsma Advocaten, mede-conceptontwikkelaar van Strategisch Conflict Management en auteur van het artikel: "Escalerend echtscheidingconflict. Een systemische conflictbenadering'.

 

Drs. Regi Melcherts, specialist in Strategisch Coachen, internationaal docent en adviseur, vFas-erkend intervisiebegeleider, ontwikkelaar van de positieve escalatieladder, conceptontwikkelaar van Strategisch Conflict Management en auteur van diverse artikelen op het gebied van escalerende arbeids-, echtscheidings-, team- en organisatieconflicten.

 

Meer informatie over dit onderwerp en trainingen van Loes en Regi:

http://www.scg.myreputation.nl/opleidingen-coaching/conflictmanagement

 

 

Locatie: Hotel De RooiPannen, Kaakstraat 1, 5623 AD Eindhoven

Op basis van beschikbaarheid kunnen deelnemers vooraf (om 17.30 uur) een 2-gangendiner nuttigen voor 7,50 bij deze instelling voor ondernemersonderwijs. Meldt u dus snel aan via 013 850 6555 onder vermelding van deze workshop.


18:00 - 18:45 inloop met koffie en thee

18:45 - 20.15 deel 1

20:15 - 20:30 Pauze

20:30 - 22:00 deel 2

Aansluitend borrel
Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk