Bijeenkomst met Judith Simon-Emaus bij de MVZ

In dialoog met Judith Simon-Emaus, directeur MfN

Zoals eerder aangekondigd zal Judith Simon-Emaus op donderdag 24 oktober aanwezig zijn om met leden van de MVZ in gesprek te gaan en van gedachte te wisselen over diverse onderwerpen.

Via een aparte mail zullen wij u verder informeren over de inhoud van de avond.

Datum: donderdag 24 oktober 2019
Locatie: Parklaan 54a, 5613 BH Eindhoven. U wordt verwacht in het achterste pand.
Inloop: 19.00 uur
Einde: 21:30 uur

Aanmelden vóór 20 oktober 2019 via: info@mediatorsverenigingzuid.nl

Alleen voor MVZ-leden, er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Aansluitend bieden wij een drankje aan.

Aanmelden voor deze workshop of bijeenkomst kan alléén middels een e-mail aan info@mediatorsverenigingzuid.nl met in het onderwerp de naam van de workshop of bijeenkomst.
Niet-leden krijgen een factuur toegestuurd en de aanmelding is pas definitief zodra de betaling door de MVZ is ontvangen.