Welkom bij mediators vereniging zuid. U kunt via onze website kennis nemen van onze activiteiten en deelname aan de verschillende workshops regelen. Bent u nog geen lid? Reageer dan door op de button lid worden te klikken. Voor slechts € 50,- per jaar bent u lid en profiteert u van alle kortingen op workshops en de mediatorsverzekeringen. close

Workshops

Workshop WAB 2020


Ook van de WAB? Niet meer nadat je de workshop van Marieke van Gelder en Adriënne van Geel, advocaten bij Van Gelder Advocaten, hebt gevolgd.

Per 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking en wijzigt het arbeidsrecht en de WW. Tijdens de workshop “Van de WAB” wordt u geïnformeerd over de achtergrond van de WAB, de ‘nieuwe’  ketenregeling en de berekening van de WW-premies. Ook wordt aandacht besteed aan payrolling, de Waadi en de positie van flexwerkers en oproepkrachten. Tot slot wordt ingegaan op de nieuwe ontslaggrond (de cumulatie ontslaggronden), de berekening van de transitievergoeding per 1 januari 2020 en de compensatieregelingen per 1 april 2020.

Aan het einde van deze workshop bent u volledig geïnformeerd over de WAB, de impact hiervan op uw organisatie en weet u welke stappen u de komende maanden moet zetten.

Tip: heb je al een concrete vraag; stuur die dan vast mee met je aanmelding!

Datum: dinsdag 26 november 2019
Locatie: Parklaan 54a, 5613 BH Eindhoven. U wordt verwacht in het achterste pand.
Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Einde: 21:30 uur


Aanmelden vóór 21 november 2019 via: info@mediatorsverenigingzuid.nl
Kosten: MVZ-leden gratis, niet-leden € 37,50

Aansluitend bieden wij een drankje aan.
Het volgen van deze workshop levert u 2 MfN-punten op.

Een bewijs van deelname wordt op verzoek verstrekt.
Indien u een bewijs wenst te ontvangen, dit graag aangeven bij de aanmelding.Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk