Meer over Mediatorsvereniging Zuid

Bestuursleden
Visie
Strategie
Structuur
Cultuur

Bestuursleden

eg-sep2016-scaled-e1576511240144-1024x1024

Esther Goethart

Naar mijn mening kan mediation op veel gebieden een nog grotere en dus betekenisvollere rol spelen dan nu het geval is. Daarvoor is het onder andere van belang dat mediators zich goed verenigen. Beroepsverenigingen kunnen daar een goede rol in spelen. In het bestuur van de MVZ draag ik als voorzitter graag een steentje bij om mediation en mediators nadrukkelijker op de kaart te zetten. Verdergaande professionalisering, profilering en netwerken zijn daarbij voor mij belangrijke doelstellingen.

 
hellings-jolanda05345-1024x1024

Jolanda Hellings

Jolanda Hellings is secretaris van de vereniging. Als secretaris verzorgt zij de bereikbaarheid van de vereniging, de inbox, de ledenadministratie, het verzenden van nieuwsbrieven. Daarnaast is zij MfN register-mediator, gespecialiseerd in personen- en familierecht en Bijzonder Curator in jeugdzaken.

“Creëer samen een oplossing die goed voelt van binnen en niet een die er goed uitziet van buiten”

 
img-20191214-14122019-1024x1024

Diane van Heeswijk-van den Heuvel

In januari 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur van de MVZ. Mijn visie is dat we als regionale vereniging een verbindende en versterkende rol kunnen hebben voor de individuele mediator máár ook voor het vak mediation an sich. Bottom-up bouwen om ons vak als mediator meer professioneel op de kaart te krijgen. Daar wil ik me graag voor inzetten. Ik ben MfN-registermediator met als specialisatie familiemediations. Daarnaast coach ik mensen vanuit het gedachtengoed van de V-cirkel. Eveneens heb ik samen met mijn echtgenoot een onderneming op het gebied van milieu en textiel.

Portefeuille:

  • Intervisie
  • Workshops, trainingen
  • Samenwerking van MVZ met andere gerelateerde verenigingen
 
gerben-welling

Gerben Welling

Penningmeester